Blog

Paylaş
...
2.04.2024

Oxford 5000 Kelime Listesi

Geçtiğimiz aylarda paylaştığımız Oxford 3000 kelime listesinin devamı olan Oxford 5000 kelime listesini sizle paylaşmak istedik. B1 ile C1 seviyeleri arasında olan listeden yararlanarak, belirli bir uzmanlık alanına dahil olmayan konularda, ihtiyaç duyacağınız kelime bilgisine çok büyük oranda sahip olacaksınız.
...
19.03.2024

Sağlıkta İngilizce Yetkinlik Sınavı: OET´in Önemi ve Etkileri

OET (Occupational English Test), sağlık profesyonelleri için tasarlanmış bir İngilizce yeterlilik sınavıdır. Özellikle sağlık sektöründe çalışanların İngilizce dil becerilerini değerlendirmek amacıyla kullanılır.
...
7.03.2024

Hızlı ve Etkili: 4 Ayda Online İngilizce Öğrenme Rehberi

4 ayda online İngilizce öğrenmek imkansız değil; disiplin ve özveri işi. Bu rehberde, hedefinize ulaşmak için ihtiyacınız olan yol haritasını bulacaksınız.
...
9.02.2023

Oxford 3000 Kelime Listesi

Siz de Oxford 3000 listesinden yararlanarak, belirli bir uzmanlık alanına dahil olmayan konularda, ihtiyaç duyacağınız kelime bilgisine çok büyük oranda sahip olacaksınız.
...
8.2.2021

BANABAK ile büyük indirim fırsatı

Uygulama üzerinden verilen indirim kodundan uygulama kullanıcıları ve birinci dereceden yakınları istedikleri tüm eğitimlerden yararlanabilir.
...
Yazar : Şükrü Dağlı

İngilizce Nasıl Öğrenilmez

20 sene İngilizce gördük ama hala konuşamıyoruz. NEDEN?Bize dediler ki; Bu öznedir, bu yüklemdir, bunları şuraya koyacaksın, olmazsa olmaz.Biz de denedik, olmayınca uyardılar, düzelttiler, onlar düzelttikçe bizde korku başladı, yapamadıkça kendimize inancımız azaldı.
...
Yazar : Birebir İngilizce

İş İngilizcesi Nedir?

Okulda İngilizce öğrenen çocuklara “Hadi bakayım amcana bi’ İngilizce konuş.” Dendiği zaman genelde boş gözlerle suratınıza bakarlar. Çünkü ortada bir içerik veya konsept yoktur. Dile anlam kazandıran şey içeriktir.
...
Yazar : Birebir İngilizce

Nasıl Öğreniyoruz?

İngilizce öğrenme sürecinde öğrencinin yaşı farketmeksizin uygulanması ve alışılması gereken yeni bir düzen vardır. Öğrettiğimiz bu düzen; öğrencinin edineceği yeni alışkanlıklar, ingilizceyi bir ders olmaktan çıkarıp, bir kültür olarak öğrencinin hayatına almasını hedefler.

EĞİTİM BAŞVURU FORMU

Lütfen aşağıda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girip gönderiniz.

Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.